Praktische info

Om jullie feest goed te laten verlopen hebben we nodig:

– Een VLAKKE en STABIELE staanplaats voor onze foodtruck/catering tent.
– Een ruimte van 7×3,5m en voldoende ruimte om te manoeuvreren
(Als de ondergrond niet stabiel genoeg is, kunnen en zullen we niet oprijden.)
– 3 vrije elektriciteitsaansluitingen van 20A (op apart circuit) en graag ook een
water aftappunt (Drinkbaar).

We zijn altijd ruim op tijd (45 min op voorhand). Graag vragen we iemand aanwezig die ons kan begeleiden naar onze staanplaats en aansluitingspunten. We blijven standaard 1u ter plaatse. Nodig dus je gasten tijdig uit om zich naar de foodtruck of buffet te begeven. Bij grote groepen wordt vooraf een verlenging afgesproken. Wordt er toch gevraagd om langer te blijven dan afgesproken, dan
vragen we € 37 per extra uur (incl. 21% btw).

Onze verse producten worden afgestemd op het aantal personen dat je vooraf doorgaf. Aantallen kunnen tot ten laatste 1 week vooraf aangepast worden. Het aangegeven aantal wordt gefactureerd. Voor kinderen <10 jaar hebben we een aangepast menu/tarief.


Bij boeking vragen we een voorschot van € 300 te storten na ontvangst van uw voorschotfactuur op onze KBC rekening: BE 46 7360 4521 8636 met vermelding van jullie naam en datum van het feest. Pas na betaling van het voorschot staat je feest definitief vast. Bij annulatie wordt het voorschot niet terug betaald. Het restbedrag dient betaald te worden via overschrijving. Er wordt een opstartkost
van € 75 (btw incl.) aangerekend voor foodtruck of catering dit voor locaties in een straal van 20km rond centrum Esen. Indien een locatie op grotere afstand : + € 0,50/km (heen en terug, incl. btw) In dit forfait zit ons voorbereidende werk en bijhorend cateringmateriaal.

Voor de bediening/bereiding ter plaatse vragen we voor elk extra personeelslid € 30/u (excl.btw). De minimum afname bedraagt € 500 foodkost (excl btw). De vermelde prijzen van de gerechten op de website en folder zijn incl. 6% btw, voor alle dranken incl 21% btw. Voor de bediening van gerechten buiten de foodtruck of cateringtent wordt het officiële btw tarief aangerekend van 12% i.p.v. 6%. Indien de diensten niet volledig op privaat terrein kunnen plaats vinden, zorgt de organisatie voor de nodige aanvragen bij stad of gemeente.

Corre’s food kan hier niet verantwoordelijk voor gesteld worden. Boetes of sancties die voortvloeien door nalatigheid, vallen volledig ten laste van de organisatie.
Wie een reservatie maakt bij Corre’s Food, gaat akkoord met bovenstaande richtlijnen en erkent deze ook gelezen en goedgekeurd te hebben. Deze folder vervangt alle voorgaande folder van Corre’s Food.

Feestformule

Voor elk feestje hebben we de perfecte formule. Op onze site vindt u de
standaard formules. Toch niet wat je zoekt? Contacteer ons en we maken
voor u een formule op maat! Corre’s Food kan ook rekening houden met
allergieën. Vraag ernaar bij uw reservatie.