Praktische info

Om jullie feest goed te laten verlopen hebben we nodig:

  • een VLAKKE en STABIELE staanplaats voor onze foodtruck.
  • Een ruimte van 7×3,5m en voldoende ruimte om te manoeuvreren (Als de ondergrond niet stabiel genoeg is, kunnen en zullen we niet oprijden.)
  • 2 vrije elektriciteitsaansluitingen van 20A (op apart circuit) en graag ook een wateraansluiting.

We zijn altijd ruim op tijd (45 min op voorhand) graag iemand aanwezig die ons kan begeleiden naar onze staanplaats en aansluitingspunten. We blijven standaard 1,5u ter plaatse.  Nodig dus je gasten tijdig uit om zich naar de foodtruck te begeven. Bij grote groepen wordt vooraf een verlenging afgesproken. Wordt er toch gevraagd om langer te blijven dan afgesproken, dan vragen we 15€/extra 30min.

Onze verse producten worden afstemt op het aantal personen dat je vooraf doorgaf en worden ook effectief aangerekend. Aantallen kunnen tot ten laatste 1 week vooraf aangepast worden.Voor kinderen -10 jaar hebben we een speciaal menu/tarief.


Bij boeking vragen we een voorschot van 200€ gestort op onze KBC rekening: BE 46 7360 4521 8636 met vermelding van jullie naam en datum van het feest. Pas na betaling van het voorschot, staat je feest definitief vast. Bij annulatie wordt het voorschot NIET terug betaald. Het restbedrag kan Cash betaald worden de dag zelf, of via factuur op onze KBC rekening: BE46 7360 4521 8636.

Indien de diensten niet volledig op privaat terrein kunnen plaats vinden, zorgt de organisatie voor de nodige aanvragen bij stad of gemeente.

Boetes of sancties die voortvloeien door nalatigheid, vallen volledig ten laste van de organisatie.

Corre’s Food zorgt zelf voor het verwijderen van het afval d.m.v. onze eigen afvalcontainer.

Forfait opstart foodtruck voor locaties in een straal van 20km rond centrum Esen. = 100 euro. (indien locatie verder: +0,50 euro/km) In dit forfait zit 1 persoon inbegrepen.

Forfait opstart ijskar voor locaties in een straal van 20km rond centrum Esen. = 75 euro. (indien locatie verder: +0,50 euro/km) In dit forfait zit 1 persoon inbegrepen.

Voor de bediening vragen we voor elk extra personeelslid 25 euro/u. Min afname van de foodtruck = 400euro. Min afname van de ijskar is = 200euro

De vermelde prijzen op de website zijn incl. 6% BTW voor de gerechten. Voor de bediening en de dranken wordt het officiële BTW tarief aangerekend.

Wie een reservatie maakt bij Corre’s Food, gaat akkoord met bovenstaande richtlijnen en erkend deze ook gelezen te hebben.

Feestformule

Voor elk feestje hebben we een perfecte formule. Op onze site vindt u de standaard formules. Toch niet wat je zoekt?  Contacteer ons en we maken voor u een formule op maat!  Corre’s Food kan ook zorgen voor glutenvrije artikelen. Vraag ernaar bij uw reservatie. Voor kinderen (-10 jaar) hebben we een speciaal tarief.

Alle formules zijn berekend op 25 personen, kleinere groep kunnen uiteraard ook mits een kleine meerprijs.